top of page

AMAZONE DECO WOOD & PAINT

UW PARKETSPECIALIST

REALISATIES PARKETWERKEN

VERTROUW ONS HET LEGGEN VAN UW VLOEREN TOE

Voor het leggen van een parketvloer is het raadzaam om een ervaren professional in de arm te nemen. Een slecht gelegde parketvloer kan namelijk voor vervelende problemen zorgen. Denk aan een breuk in sommige latten of de werking van de houten vloer. Amazone Deco Wood & Paint legt alle soorten houten vloeren. Wij verkopen en leggen vloeren van met name grote merken als :

Bauwerk (Zwitserland), Boen (Noorwegen), Weitzer (Oostenrijk),

Huot en Design Parquet (Frankrijk), Junckers (Denemarken)

Tarkett et Berg & Berg (Zweden), Stile et Bruno (Italië)

Parador et Ter Hürne (Duitsland), Flamingo (Nederland)

Moduléo Moods, Bamboo Touch, Quick-Step

Vetedy, Cras, Natural Wood, ...

Amazone Deco Wood

Wij plaatsen ook andere soorten vloeren, zoals vinyl, pvc, laminaat en bamboe.

Zowel particulieren als bedrijven binnen een straal van 30 kilometer rondom Brussel zijn bij ons aan het goede adres voor het leggen van parketvloeren

WIJ ONDERHOUDEN, VERNIEUWEN EN REPAREREN ALLE SOORTEN PARKET

Voor een lange levensduur is het belangrijk om het parket goed te onderhouden. Voor het uitvoeren van een accurate renovatie, een periodieke onderhoudsbeurt of het schuren van uw parket neemt u eenvoudig contact met ons op. In geval van breuk, een beschadigde parketvloer of voor ieder ander probleem met uw vloer staan wij voor u klaar.

CONTACTEER ONS

HEEFT U IEMAND NODIG VOOR HET LEGGEN VAN VLOEREN? OF VOOR PARKETONDERHOUD? CONTACTEER ONS METEEN OM EEN BEZOEK AAN U IN TE PLANNEN IN EEN STRAAL VAN 30 KILOMETER RONDOM BRUSSEL.

bottom of page