top of page

AMAZONE DECO WOOD & PAINT

de nummer één in parket voor België

AMAZONE DECO WOOD & PAINTING

LAAT UW WONING WEER STRALEN

Wij zijn een familiebedrijf dat een passie heeft voor woninginrichting. Al meer dan 25 jaar bieden wij bijzonder fraaie oplossingen aan tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan diensten

  • de verkoop,  plaatsing en renovatie van parketvloeren

  • het leggen van onder andere vinyl-, pvc- en laminaatvloeren

  • diverse werkzaamheden voor interieurafwerking (schilderwerk, et cetera)

  • de verkoop van onderhoudsproducten voor parket

  • de verhuur van machines om parket te behandelen en te reinigen

PARKETVLOEREN IN ALLE VORMEN EN STIJLEN

Onze showroom heeft het grootste assortiment parketvloeren in België met meer dan 800 modellen. U vindt vast en zeker een houtsoort die harmonieus bij uw interieur past. Wij werken met Europese partners die bekend staan om de betrouwbaarheid van hun producten. Wij passen ons aan alle verzoeken aan en u zult verrast zijn door onze betaalbare prijzen.

WIL JE HET ZELF INSTALLEREN OF DOEN WIJ HET ZELF? HET IS JOUW KEUZE!

Kom ons uitgebreid gamma parket en vloerbekleding ontdekken in onze showroom in Elsene, of laat u verrassen door de vele modellen bij u thuis. Onze producten combineren functionaliteit en weerstand. Ze sublimeren uw binnenruimtes voor een lange tijd.

CONTACTEER ONS

ZOWEL PARTICULIEREN ALS PROFESSIONALS KUNNEN BIJ ONS TERECHT. KOM BIJ ONS LANGS IN IXELLES OF NEEM CONTACT MET ONS OP ALS U WOONACHTIG BENT IN EEN STRAAL VAN 30 KILOMETER RONDOM BRUSSEL! WIJ BRENGEN U ALTIJD GRATIS EEN OFFERTE UIT EN OF GEVEN VRIJBLIJVEND ADVIES!

bottom of page